ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι υποχρεώσεις των δικαιούχων κατά την υλοποίηση των πράξεων Ιδιωτικού και Δημόσιου Χαρακτήρα σύμφωνα με τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν) και τις αντίστοιχες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ.

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι υποχρεώσεις των δικαιούχων για την δημοσιότηταη των πράξεων Ιδιωτικού και Δημόσιου Χαρακτήρα σύμφωνα με τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν) και τις αντίστοιχες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ.

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι μακροχρόνιες υποχρεώσεις των δικαιούχων πράξεων Δημόσιου Χαρακτήρα σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) και την αντίστοιχη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ.

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι μακροχρόνιες υποχρεώσεις των δικαιούχων πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) και την αντίστοιχη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ.

Scroll to top