ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ προσκαλεί το επενδυτικό κοινό του Δήμου Τανάγρας σε δημόσια διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα LEADER 2023-2027 την Τετάρτη 8/2/2023, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Σχηματάρι.


Μπορούν να παρευρεθούν Συλλογικοί Φορείς και κάθε δυνητικά δικαιούχος που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει επένδυση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τανάγρας.


Στην συνάντηση θα αναλυθούν οι δράσεις του προγράμματος από στελέχη της ΟΤΔ και θα γίνει ευρεία συζήτηση με τους υποψήφιους επενδυτές που μπορούν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους.


Για την
ΕΛΙΚΩΝΑΣ –ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ,


Γεωργία Γκικοπούλου
Γεν. Διευθύντρια

 

 

 

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ ενημερώνει τους μελετητές - συμβούλους οι οποίοι ασχολούνται με την σύνταξη επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια του προγράμματος CLLD LEADER για τον νομό Βοιωτίας ότι θα πραγματοποιήσει ενημερωτική σύσκεψη για την παροχή επεξηγήσεων στους όρους και τις διαδικασίες κατάθεσης των προτάσεων. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας

ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. – ΟΤΑ
Έρκυνας 9 (1ος Όροφος), Λιβαδειά Βοιωτίας

την Τετάρτη 29/05/2019 και ώρα 10:00 π.μ

 

Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του Νομού Βοιωτίας, η ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνει στην Λιβαδειά ενημερωτική εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/05/2019 στο συνεδριακό κέντρο "Χρήστος Παλαιολόγος" (Πηγές Κρύας)


Σην εκδήλωση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων δράσεων, των επιλέξιμων δαπανών και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή σας στην ενημερωτική εκδήλωση.


Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του Νομού Βοιωτίας, η ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης.

  • 1η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αλίαρτο την Δευτέρα 15/4/2019 και ώρα 18:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο – Πέτρινα.
  • 2η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θήβα την Τετάρτη 17/4/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις εκδηλώσεις θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων δράσεων, των επιλέξιμων δαπανών και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή σας στην ενημερωτική εκδήλωση.

Την Παρασκευή 05/04/2019 η ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ υποδέχτηκε 10 αναπτυξιακές εταιρείες (ΟΤΔ και στελέχη Περιφέρειας) από την Πολωνία.

 

Περισσότερα...
Scroll to top