ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ ενημερώνει τους μελετητές - συμβούλους οι οποίοι ασχολούνται με την σύνταξη επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια του προγράμματος CLLD LEADER για τον νομό Βοιωτίας ότι θα πραγματοποιήσει ενημερωτική σύσκεψη για την παροχή επεξηγήσεων στους όρους και τις διαδικασίες κατάθεσης των προτάσεων. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας

ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. – ΟΤΑ
Έρκυνας 9 (1ος Όροφος), Λιβαδειά Βοιωτίας

την Τετάρτη 29/05/2019 και ώρα 10:00 π.μ

 

Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του Νομού Βοιωτίας, η ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνει στην Λιβαδειά ενημερωτική εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/05/2019 στο συνεδριακό κέντρο "Χρήστος Παλαιολόγος" (Πηγές Κρύας)


Σην εκδήλωση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων δράσεων, των επιλέξιμων δαπανών και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή σας στην ενημερωτική εκδήλωση.


Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του Νομού Βοιωτίας, η ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης.

  • 1η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αλίαρτο την Δευτέρα 15/4/2019 και ώρα 18:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο – Πέτρινα.
  • 2η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θήβα την Τετάρτη 17/4/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις εκδηλώσεις θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων δράσεων, των επιλέξιμων δαπανών και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων).

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή σας στην ενημερωτική εκδήλωση.

Την Παρασκευή 05/04/2019 η ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ υποδέχτηκε 10 αναπτυξιακές εταιρείες (ΟΤΔ και στελέχη Περιφέρειας) από την Πολωνία.

 

Περισσότερα...

Αυτός ο Σεπτέμβρης δεν θα είναι σαν τους άλλους...!

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδος διοργανώνουν από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AgroFest Στερεάς Ελλάδας. Στο επιχειρηματικό πάρκο Λιβαδειάς (πρώην Unicot) με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις και την πραγματοποίηση του 25ου ετήσιου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών.

Η Λιβαδειά ως σταυροδρόμι Ανατολικής Στερεάς & Κεντρικής Ελλάδας γίνεται τόπος συνάντησης όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, την γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων και άλλων εφοδίων.

Το Φεστιβάλ θα απευθύνεται παράλληλα και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα μπορεί κανείς να γνωρίσει και να αγοράσει «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα συμμετέχουν.

Πρόκειται για μια τετραήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.

Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και άλλων επιστημονικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Τέλος στον υπαίθριο χώρο του Φεστιβάλ, καθημερινά, θα γίνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Scroll to top