ΝΕΑ & ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εν αναμονή του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα του προγράμματος CLLD/LEADER και με σκοπό την διευκόλυνση των επενδυτών παρέχονται αναλυτικές οδηγίες υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής  στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

 

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος έδωσε την σύμφωνη γνώμη της για το έργο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Κ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ», του Δήμου Τανάγρας προϋπολογισμού 399.099,38 €, το οποίο έχει ενταχθεί στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, της Ελικώνας _ Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. - ΟΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές που έχουν καταθέσει προτάσεις στα πλαίσια της από 06/03/2019 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα ότι ολοκληρώθηκε χωρίς ευρήματα η αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιότητας καθώς και ο έλεγχος του δείγματος από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Στη συνέχεια αναμένεται η έγκριση της μεταφοράς πρόσθετων πόρων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ) και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έτσι ώστε να ενταχθεί το σύνολο των αρχικά εγκεκριμένων προτάσεων που δεν μπορούν - στην παρούσα φάση - να ενταχθούν λόγω έλλειψης πιστώσεων.

Οι υποψήφιοι επενδυτές θα ενημερωθούν εγγράφως το επόμενο 15μερο.

Εκ του γραφείου τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ λαμβάνει έκτακτα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.


Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 3 εβδομάδες:
1) Η εταιρεία ξεκινάει την εφαρμογή συστήματος απομακρυσμένης εργασίας
2) Τα γραφεία θα λειτουργούν με ελάχιστο αριθμό εργαζομένων


Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες να μην προσέρχονται στα γραφεία της εταιρείας, παρά μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:   6977-430005 κα. Γεωργία Γκικοπούλου
                                          697-6002135 κα. Νάνσυ Αναστασίου

 

Για την
ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ,
Γεωργία Γκικοπούλου
Γεν. Διευθύντρια

 

Ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η Μονάδα Τοπικής Ανάπτυξης της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το έγγραφο 833/19-02-2020 παρέχει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την εφαρμογή του καθεστώτος De Minimis.

Scroll to top