Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την εταιρεία Ελικώνας – Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ σας προσκαλούν στην ημερίδα με τίτλο “Θαλάσσια χωροταξία & θαλάσσιος στρατηγικός σχεδιασμός” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας “Χρήστος Παλαιολόγος”, στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου συνεργασίας “Ο Κορινθιακός Κόλπος”.

Στο διατοπικό σχέδιο εκτός της Ελικώνας – Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ συμμετέχουν και τέσσερις ακόμη αναπτυξιακές εταιρείες (ΑΝΒΟΠΕ, ΑΙΤΩΛΙΚΗ, ΑΧΑΪΚΗ και ΦΩΚΙΚΗ) που χειρίζονται το πρόγραμμα LEADER+ στις Περιφέρειες πέριξ του κορινθιακού κόλπου. Το σχέδιο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, την παροχή βοήθειας στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τουριστική προβολή του συνόλου του κορινθιακού κόλπου.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι η κα Γκικοπούλου Γεωργία, Γενική Διευθύντρια – Συντονίστρια Τοπικού Προγράμματος LEADER 2007-2013, η κα Παπαγεωργίου Μαριλένα, Μηχανικός Χωροταξίας – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, οι κ.κ. Παναγιωτίδης Παναγιώτης & Χρήστος Αναγνώστου, Ερευνητές Ιν/του Ωκεανογραφίας (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) και ο κ. Παλαμάρης Γιώργος, Δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο. (Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων).

Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα 22 – 24 Οκτωβρίου 2015 σχετική με το θέμα φωτογραφική έκθεση θα παρουσιάζεται στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

Attachments:
Download this file (afisa-LIVADEIA.pdf)afisa-LIVADEIA.pdf[Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης]345 kB
Download this file (prosklisi_livadeia.pdf)prosklisi_livadeia.pdf[Δείτε τη πρόσκληση της εκδήλωσης]265 kB
Scroll to top