Νέα & Δελτία τύπου

 

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. - ΟΤΑ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά την προκήρυξη του Μέτρου 19.2 Ιδιωτικού Ενδιαφέροντος πράξεις του προγράμματος CLLD LEADER.

Attachments:
Download this file (Δελτίου Τύπου.pdf)Δελτίου Τύπου.pdf[ ]79 kB

Σε σχετικό έγγραφο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τις υπό ίδρυση επιχειρήσεις - δικαιούχους του υπομέτρου 19.2 της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πράξεις δημόσιου χαρακτήρα.

Attachments:
Download this file (YΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ.pdf)YΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ.pdf[ ]70 kB

 

 

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ ευχαριστεί το Επιμελητήριο Βοιωτίας για την δυνατότητα που της παρείχε να παρευρεθεί στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση με θέμα :

"Κτηνοτροφία - Γαστρονομία - Εργαλεία Ανάπτυξης"

Περισσότερα...

                                        

 

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Βοιωτίας την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 7:00 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Θέμα της εκδήλωσης : Κτηνοτροφία - Γαστρονομία - Εργαλεία Ανάπτυξης

Η Γενική Διευθύντρια κυρία Γκικοπούλου Γεωργία θα παρουσιάσει το νέο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD LEADER για την περιοχή της Βοιωτίας ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης σε τομείς όπως η Μεταποίηση - Βιοτεχνία - Τουρισμός.

 

 

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf[ ]61 kB

                                

 

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το έγγραφο 12616/15-11-2017 :

«4η Τροποποίηση της Απόφασης καθορισμού συνεχιζόμενων πράξεων του ‘Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013 στο Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020» (επισυνάπτεται)

ορίζεται ως ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ κατάθεσης του τελευταίου αιτήματος πληρωμής για τα Συνεχιζόμενα Έργα του Άξονα 4 - Προσέγγιση LEADER στο Τοπικό πρόγραμμα του Νομού Βοιωτίας η 29-06-2018

 

 

 

 Χρόνια Πολλά.... Καλά Χριστούγεννα & ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος

 

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Α.Ε. - ΟΤΑ,  στις 9/12/2017 ημερίδα με τίτλο

"Επενδύοντας στην Ανάπτυξη & στην Καινοτομίαστον Αγροτικό Χώρο. Πρόγγραμμα Τοπικής Ανάπτυξης CLLD LEADER"

για την ενημέρωση του κοινού εν όψει της προκήρυξης του νέου προγράμματος CLLD-LEADER για την περιοχή εφαρμογής του Ν.Βοιωτίας.

Περισσότερα...

  Στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδήλωση γνωριμίας με την αγροτική και πολιτιστική κληρονομιά της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Η εκδήλωση αυτή υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Βοιωτίας το οποίο παρενέβη δυναμικά για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Συμμετείχαν 15 έγκριτοι δημοσιογράφοι από διάφορες περιοχές της χώρας οι οποίοι περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής και γνώρισαν από κοντά τη φιλοξενία, την κληρονομιά και τις γεύσεις της Βοιωτίας.

Περισσότερα...

Το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο και συγκεκριμένα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΕΥΔ ΠΑΑ) – Μονάδα Δικτύωσης και Δημοσιότητας, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ (ΕΥΕ ΠΑΑ) – Μονάδα Συνεργασίας και Καινοτομίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει τεχνική συνάντηση σχετικά με την προετοιμασία και την ενεργοποίηση του Μέτρου 16 «Συνεργασία» του ΠΑΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2017, στη Λαμία, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, Αινιάνων 6, ώρα: 12:00-16:00

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά το συνημμένο έντυπο συμμετοχής.

 

 

  Στόχος του Τοπικού Προγράμματος είναι η διαφοροποίηση και ενδυνάμωση της Τοπικής Οικονομίας στη βάση της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και των τοπικών πόρων της περιοχής παρέμβασης (χάρτης) καθώς και στην ενίσχυση της θέσης της στην αγορά. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε το νέο Τοπικό Πρόγραμμα "CLLD - LEADER" (αναμένεται η προκήρυξη του). Η αξιοποίηση των τοπικών ανεκμετάλλευτων πόρων (παραγωγικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών) όπως και η ενίσχυση της τοπικής δράσης μέσα από τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων, την εισαγωγή καινοτομιών, την προώθηση της συνεργασίας, την επίτευξη συνεργιών στη λογική πάντα της βιώσιμης ανάπτυξης και της αύξησης της ελκυστικότητας της περιοχής αποτελούν βασική προτεραιότητα του προγράμματος όπως γίνεται φανερό από τις δράσεις.

Attachments:
Download this file (CLLD Δράσεις.pdf)CLLD Δράσεις.pdf[ ]768 kB
Scroll to top