Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et

 

  • Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα – Πολιτική Απορρήτου ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Α.Ε. ΟΤΑ

Η εταιρία με την επωνυμία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Α.Ε. ΟΤΑ  (εφ’ εξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το πρόσωπο στο οποίο τα εκάστοτε προσωπικά δεδομένα αφορούν (εφεξής το «Υποκείμενο») το οποίο επισκέπτεται/ χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα www.elikonas.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  • Υπεύθυνος Επεξεργασίας

​Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η εταιρία με την επωνυμία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Α.Ε. ΟΤΑ η οποία εδρεύει στην Λιβαδειά (Έρκυνας 9) με ΑΦΜ 094338766 και τηλ. επικοινωνίας 22610.80661 – 80662

  • Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγει και  επεξεργάζεται η Εταιρεία

​Η Εταιρεία διασφαλίζει τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που ταυτοποιούν άμεσα ή έμμεσα το Υποκείμενο ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας ή της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υποκείμενο, οι οποίες μπορεί να είναι διαθέσιμες στην Ιστοσελίδα, το Υποκείμενο συμπληρώνει το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το τηλέφωνο επικοινωνίας του.

Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι τα απολύτως απαραίτητα για την υλοποίηση της αιτούμενης από το Υποκείμενο ενέργειας-υπηρεσίας (βλ. κατωτέρω «Σκοπός Επεξεργασίας»).

Το Υποκείμενο εξασφαλίζει ότι τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα είναι ορθά και ακριβή και δεσμεύεται να ειδοποιεί την Εταιρεία για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση σε αυτά. Οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στην Εταιρεία ή σε οποιονδήποτε τρίτο μέσω κοινοποίησης λανθασμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στις φόρμες επικοινωνίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αποκλειστική ευθύνη του Υποκειμένου.

Στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εμφανίζονται πεδία ελεύθερου κειμένου. Σε αυτά το Υποκείμενο δεν πρέπει να καταγράφει εμπιστευτικές ή ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τη φυλετική ή την εθνική προέλευση του, την ιδεολογία ή τις πολιτικές, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, πληροφορίες για τη σωματική ή ψυχική υγεία του, τα βιομετρικά στοιχεία ή τα γενετικά χαρακτηριστικά του, το γενετήσιο προσανατολισμό του, πληροφορίες για το ποινικό του μητρώο, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή ταυτότητας, κ.λπ.

  • Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων

​Η Εταιρεία ή/και εκτελούντες την επεξεργασία ενεργούντες κατ’ εντολή και για λογαριασμό της συλλέγουν, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούν προσωπικά δεδομένα του Υποκειμένου, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και την παρούσα Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα. Σκοπός της συλλογής και της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η επικοινωνία της Εταιρείας με το Υποκείμενο για την εξυπηρέτηση του αιτήματος που έχει καταγράψει στις φόρμες επικοινωνίας και εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και μόνο στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.

  • Χρόνος τήρησης των δεδομένων

​Τα εν λόγω δεδομένα διατηρούνται μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής και επεξεργασίας τους, και διαγράφονται με ασφαλή τρόπο μετά το πέρας αυτής, εκτός εάν προβλέπεται η συνέχιση της τήρησής τους από την κείμενη νομοθεσία.

  • Ασφάλεια των δεδομένων

​Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η  Εταιρεία λαμβάνει  όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Γενικότερα, αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην Ιστοσελίδα της, καθώς η μετάδοση πληροφοριών/δεδομένων μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής.

  • Αποδέκτες των δεδομένων

​Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων είναι η ίδια η Εταιρεία καθώς και οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρείας (Δείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά το αμέσως κατωτέρω ομώνυμο τμήμα της παρούσας).

Η Εταιρεία εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, διάθεση κ.λπ. των προσωπικών δεδομένων του Υποκειμένου σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση. Ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιήσει πληροφορίες που αφορούν στο Υποκείμενο, εάν η νομοθεσία εισάγει αντίστοιχη σχετική υποχρέωση ή εάν η κοινοποίηση αυτή απαιτείται από τους αρμόδιους κυβερνητικούς/κρατικούς φορείς, από διοικητικές αρχές ή όργανα επιβολής του νόμου.

  • Cookies

​Η Εταιρεία για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της Ιστοσελίδας της μερικές φορές τοποθετεί μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή των Υποκειμένων, τα λεγόμενα «cookies».

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας δικτυακός τόπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Με τα cookies, ο δικτυακός τόπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως γλώσσα) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να καταχωρείτε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο ή φυλλομετράτε τις σελίδες του. Μεταξύ άλλων τα cookies μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο μας και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό τόπο www.allaboutcookies.org. Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε, cookies λειτουργικότητας και στατιστικών χρήσης.

  • Σύνδεση με δικτυακούς τόπους τρίτων

​Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση της Ιστοσελίδας μέσω ειδικών υπερσυνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο τρίτων μερών δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Εταιρείας ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο δικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Τα Υποκείμενα θα πρέπει να φροντίζουν τα ίδια να ενημερώνονται για την προστασία και διαχείριση των δεδομένων τους από τους ανωτέρω δικτυακούς τόπους.

  • Δικαιώματα Πρόσβασης και  Αντίρρησης

Το Υποκείμενο δικαιούται να γνωρίζει εάν δεδομένα προσωπικού του χαρακτήρα αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας (δικαίωμα πρόσβασης). Επίσης το Υποκείμενο δικαιούται να προβάλλει εγγράφως οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων Το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης μπορεί να ασκηθεί μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας υποβλήθηκε η ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας ή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του Υποκειμένου.

Εναλλακτικά το Υποκείμενο μπορεί να απευθύνεται στα γραφεία της Εταιρείας - Έρκυνας 9, Λιβαδειά, ΤΚ 32131 - στο τηλέφωνο 2261080661 και στο Fax : 2261080663, κατά τη διάρκεια των οποίων η Εταιρεία μπορεί να ζητήσει στο Υποκείμενο να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του.

  • Επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Στην περίπτωση που το Υποκείμενο θεωρεί ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών του δεδομένων, μπορεί να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στην ταχυδρομική διεύθυνση Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλέφωνο 210 6475628, e-mail  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επειδή η παρούσα ενημέρωση και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτή όροι προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθούν, τα Υποκείμενα πρέπει τακτικά να ενημερώνονται για το περιεχόμενο της παρούσας και να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, η οποία φιλοδοξεί να σας περιηγήσει στις δράσεις και στο έργο της ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. - ΟΤΑ με έναν εύκολο, ευχάριστο και χρηστικό τρόπο.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας αποτελεί το σύγχρονο μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας της τοπικής κοινωνίας, των κοινωνικών εταίρων, των πολιτών και ενδιαφερόμενων επενδυτών για όλες τις σημαντικές δράσεις και προγράμματά της. Στόχος και βούληση της Διοίκησης και των μετόχων μας είναι η έγκυρη, συνεπής και πλήρης πληροφόρησή σας καθώς και η συνεχώς αυξανόμενη ενεργητική σας συμμετοχή στις δράσεις που διαχειριζόμαστε ως αναπτυξιακός πυλώνας της Περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας.

 Εκδηλώσεις

Ενημέρωση προγράμματος CLLD LEADER

Η εταιρεία ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε - ΟΤΑ ενημερώνει τους μελετητές - συμβούλους οι οποίοι ασχολούνται με την σύνταξη

Ημερίδα Ενημέρωσης CLLD LEADER - Ιδιωτικά Λιβαδειά

Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του

Ημερίδες Ενημέρωσης CLLD LEADER (Ιδιωτικές Πράξεις)

Στα πλαίσια της 1ης προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD-LEADER για υποβολή προτάσεων για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα στην περιοχή εφαρμογής του

 Βρείτε μας στο Facebook

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ

Έρκυνας 9 (1ος όροφος) Λιβαδειά, 32131 Ελλάδα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. - Παρασκ: 09.00 - 15.00

Τηλέφωνο:
22610.80661 - 80662

Fax:
22610.80663

Email:     Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φόρμα επικοινωνίας

Fields marked with an * are required

Thanks for contacting to us!

Η εταιρεία Ελικώνας – Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε – ΟΤΑ ως Ομάδα Τοπικής Δράσης ενημερώνει του υποψήφιους επενδυτές ότι προκηρύχθηκε η 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος γιατην υποβολή προτάσεων πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα στο πλαίσιο υλοποίησης του Μέτρου 19 "Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Η υποβολή αιτήσεων στήριξης για όλες τις υποδράσεις που αφορά τη συγκεκριμένη 1η Πρόσκληση πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD LEADER γίνεται ηλεκτρονικά

Ημερομηνία Έναρξης υποβολής πρότασης : 20-03-2019 και ώρα 13:00 

Ημερομηνία Λήξης υποβολής πρότασης : 20-06-2019  και ώρα 15:00

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, οι δυνητικοί δικαιούχοι οφείλουν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από λήξη υποβολής αιτήσεων στήριξης να αποστείλουν στην έδρα της ΟΤΔ ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. – ΟΤΑ

Έρκυνας 9 (1ος Όροφος), Λιβαδειά Βοιωτίας, Τ.Κ.: 32131

είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά τον Φάκελο υποψηφιότητας τους με την ένδειξη: «Για την 1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης CLLD/LEADER για την Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ της Ο.Τ.Δ. ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Α.Ε. – ΟΤΑ Υπομέτρο 19.2 Δράση 19.2….. και Υποδράση 19.2. …. . …..» που θα περιλαμβάνει την Αίτηση Στήριξης με όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην 1η Πρόσκληση καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης στήριξης.

Επισυνάπτονται:

Περίληψη 1ης Πρόσκλησης Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα

1η Πρόσκληση Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα

Φάκελος με τα Παραρτήματα (συνημμένα αρχεία της πρόσκλησης)

Χάρτης Περιοχής Παρέμβασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η Πρόσκληση Έργων Ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, CLLD-LEADER» από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης – Ειδική Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων.


Η ημερομηνία δημοσιοποίησης της Πρόσκλησης είναι η 20/3/2019 και ώρα 13:00 από την οποία ημερομηνία οι υποψήφιοι επενδυτές θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις στήριξης στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣΚΕ). Η διάρκεια της Πρόσκλησης θα είναι μέχρι τις 20/6/2019.


Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ το προσεχές διάστημα θα ενημερώσει του υποψήφιους επενδυτές σε ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε κομβικά σημεία της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Έρκυνας 9, 1ος όροφος, Λιβαδειά.

Για την                                 
ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ     

Γιώτα Πούλου                  
Πρόεδρος της ΕΔΠ                   

Επικοινωνία

ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ 

Έρκυνας 9 (1ος όροφος) Λιβαδειά, 32131 Ελλάδα 

 

Τηλ.:        22610.80661 - 80662

Fax:         22610.80663

Email:     elikona1@otenet.gr

Get Social

Newsletter

Scroll to top