Η εταιρεία Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, ύστερα από την αριθμ. 167/14.06.2016 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)

ανακοινώνει

ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για το διάστημα διάρκειας του «τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑλΘ 2014-2020» και ειδικότερα μέχρι 31.12.2020 με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του, με :

  • Έναν (1) Μηχανικό Π.Ε. (Πολιτικό Μηχανικό ή Μηχανολόγο Μηχανικό)

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα Γραφεία της Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ και επιτόπου στα έργα και δράσεις του τοπικού προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ στην Λιβαδειά, οδός Έρκυνας 9, μέχρι τηνΔευτέρα 06.03.2017  και ώρα 14:00.

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για το τοπικό πρόγραμμα LEADER/CLLD του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑλΘ 2014-2020» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα.

Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνη για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κα Κοντελέ Βαρβάρα / Γραφείο Διοίκησης της Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, οδός Έρκυνας 9, τηλ. 22610-80661.

Το υλικό της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (www.elikonas.gr), στην ιστοσελίδα των Δήμων Λεβαδέων, Θηβών, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Ορχομενού, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και Δήμου Τανάγρας  απ’ όπου μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από την αρμόδια Επιτροπή Συνεργατών και στη συνέχεια, την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ.

Λιβαδειά, 24/2/2017

Για την Ελικώνας-Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ

Γιώτα Πούλου

Πρόεδρος Δ.Σ.

Scroll to top