Στα πλαίσια της προσεχούς 3ης προκήρυξης του προγράμματος LEADER+, πραγματοποιήθηκε στις 17/5/2006 στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά, ημερίδα με τίτλο «Αγροτική Ανάπτυξη – Καινοτομία – Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER+».

Στην ημερίδα η κα. Γκικοπούλου Γεωργία –Συντονίστρια Προγράμματος LEADER+  και Γενική Διευθύντρια της ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., ενημέρωσε για την πορεία του προγράμματος LEADER+ μέχρι σήμερα, τα ενταγμένα έργα και το βαθμό απορρόφησης (40,8%) σε σχέση με τη συνολική Δημόσια Δαπάνη του προγράμματος LEADER+.

Επίσης η κα. Κοντελέ Βαρβάρα – Γεωπόνος και Στέλεχος της Ο.Τ.Δ., παρουσίασε τις δράσεις που θα περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη του προγράμματος η οποία θα δημοσιευθεί μέχρι τις 15/6/2006.

Από την Υπηρεσία Διαχείρισης Κ.Π. LEADER+, παραβρέθηκε και μίλησε ο Προϊστάμενος κ. Καραδήμας Παναγιώτης.

Ο κ. Καραδήμας αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία του Τοπικού Προγράμματος LEADER+, το οποίο παρουσιάζει απορροφητικότητα πάνω από τον μέσο όρο (Πανελλαδικά). Επίσης αναφέρθηκε και στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2007-2013 και στις νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης που θα υπάρξουν στην περιοχή της Βοιωτίας.

 

Το Γραφείο Τύπου

Scroll to top